Error parsing XSLT file: \xslt\NieuwsMenuMobile.xslt

Ik ga op vakantie en neem mee...

maandag 7 juli 2014
Thema's:  Blog

Ja, wat neem ik eigenlijk mee? Wat voor vakantie wil ik eigenlijk? Heb ik wel genoeg tijd om wat te lezen tussen alle culturele bezoekjes? En is er wel internet?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur voor wat betreft vakantiebeleving; waar de ene persoon graag een strandstoel combineert met een goed boek en spelende kinderen, verheugt de ander zich meer op een avontuurlijke wandeltocht door de binnenlanden van een verre bestemming. Wat je beleving ook is, het zal waarschijnlijk voor vrijwel iedereen leuk zijn om na afloop tijdens de BBQ en/of via Facebook aan vrienden en bekenden te vertellen wat hij of zij allemaal heeft beleefd tijdens de reis. En als je geluk hebt, kun je terugkijken op mooie momenten en inzichten waar je in de toekomst nog iets aan hebt.

Is het je trouwens wel eens opgevallen dat binnen het werk vaak hetzelfde gebeurt? Ook daar hebben je collega's immers zo hun voorkeuren voor een manier waarop ze het werk het liefst beleven. Waar sommige mensen bijvoorbeeld een voorkeur hebben voor klantcontact, presenteren of ondersteuning hebben andere weer iets meer met onderzoekend of administrerende werkzaamheden. En delen medewerkers van moderne organisaties vervolgens hun belevingen in CorporateLives met hun collega's zodat ze kunnen terugkijken op mooie leerzame in inspirerende momenten in de samenwerking. Ofwel ervaringen waar de gehele organisatie in de toekomst nog iets aan heeft!

Deze vergelijking had je vast niet verwacht he? :-)

Ach ja, hoe zal ik het zeggen, het lerende vermogen van een organisatie blijft mij fascineren!

Zelf ga ik deze vakantie heerlijk genieten van de rust en de zon en lees ik e.e.a. "ter leering ende vermaeck" Wie weet op welke mooie momenten in inzichten ik straks kan terugkijken. (Uiteraard deel ik ze hier en via CorporateLives.)

Dus voor iedereen die met verlof gaat:

Veel mooie momenten en inzichten toegewenst!

Fijne vakantie!

Groet,

Stef

 

p.s. welke boeken neem jij mee op vakantie? 
Reageer op dit item