Error parsing XSLT file: \xslt\NieuwsMenuMobile.xslt

Helpt je auto je straks met je business?

dinsdag 5 augustus 2014
Thema's:  Blog

Zoals je weet zorgen we bij CorporateLives ervoor dat je in contact komt met relevante relaties binnen je social intranet en/of extranet. Waardoor je je persoonlijke en zakelijke succes kunt verbeteren. Hiervoor dien je natuurlijk wel achter je tablet, smartphone of pc te zitten. Mocht je echter onderweg zijn en zelf achter te stuur zitten, dan kun je het best even bellen in plaats van te "social netwerken". Toch? Of kan dat anders?
Gelukkig zie je steeds meer automerken die standaard krachtige stembediening leveren voor het verzenden van sms-berichten. Dus het bedienen van knoppen behoort binnenkort tot het verleden. En Land Rover experimenteert (zie bovenstaande video) momenteel zelfs met een zelflerende auto, waarbij je voertuig op basis van rij- en belgedrag in combinatie met je agenda probeert te adviseren wanneer je moet tanken. En belt of sms't ook je contactpersoon waarnaar je onderweg bent dat er file staat en je dus later zult aankomen. Allemaal leuk en aardig, maar het blijft nog redelijk basaal als je het mij vraagt.
Afgezien van de vraag of al deze intelligentie in je auto thuishoort of ergens anders, lijkt het me pas echt waardevol als je onder het sturen op de hoogte wordt gebracht van een bijeenkomst in de buurt die aansluit bij jouw behoefte. Of je erop attent maakt dat op de parkeerplaats van de golfclub  3 auto's staan van contactpersonen die werken bij bedrijven die hebben aangegeven op zoek te zijn naar een product of dienst die jij kunt leveren. Compleet met foto en profielpagina natuurlijk :-)
Verre toekomst muziek? Wie zal het zeggen. Het zou wat ons betreft geweldig zijn als je altijd en overal kan worden verbonden omdat je deelt wat je gedaan hebt.

Fijne dag!

p.s. onderstaand tref je vast een voorproefje! 
Reageer op dit item