Error parsing XSLT file: \xslt\NieuwsMenuMobile.xslt

Dienstverlening

maandag 6 juni 2016
Thema's:  Dienstverlening

Onze dienstverlening is gericht op:

  • Het creëren van betekenisvolle klantrelaties
  • Het integreren van social met CRM voor een meer consistente response.
  • Je medewerkers te helpen beter samen te werken en kennis te laten delen door meer social te denken en te werken
  • Je partners en leveranciers connecten voor een effectievere supply chain

Met onze online marketing advies diensten praktiseren wij marketing samen met de opdrachtgever. Ofwel: doelgroepen in kaart brengen, (communicatie-)doelstellingen formuleren, "concurrentie" kennen, boodschap vormgeven, communiceren, testen & evalueren.
‘Online’ is niet meer dan het medium. Het voordeel echter van online media is het feit dat het onuitputtelijke mogelijkheden kent om te segmenteren en te personificeren.

Een succesvolle wijze om de gewenste boodschap over de buhne te krijgen is contentmarketing.
Zonder content hebben we immers niets om mensen mee te binden of mee te verrassen. Online content die je raakt, stelt je in staat om in contact te treden met je (potentiële) volgers.

Was het vroeger gebruikelijk de boodschap via traditionele media (tegen hoge kosten) te zenden. Tegenwoordig leven we in een tijd waarin mensen gewend zijn via diverse sociale media informatie te vinden en reacties achter te laten. Waarbij de meesten zich laten beïnvloeden door hun (online-) vrienden.

Deze moderne media stellen ons in staat om de impact van de boodschap over een langere periode te verhogen, door in veelvoudige communicatiemomenten te interacteren en te participeren met andere opinieleiders. Zo ontstaan online multilogen. (ipv dialogen) hetgeen tot gevolg heeft dat het besproken onderwerp "trending" kan worden en (zonder mediakosten) bij onze doelgroepen top of mind kan komen te staan.

Met onze kennis en ervaring in combinatie met CorporateLives helpen wij u bovengenoemde te realiseren.

Samengevat:
van zenden naar interacteren.
van reactief naar proactief
van uitingen naar beinvloeden 
Reageer op dit item