Error parsing XSLT file: \xslt\NieuwsMenuMobile.xslt

De ander ontmoeten is ook jezelf leren kennen..

maandag 31 maart 2014
Thema's:  Blog

In mijn rol als community begeleider mag ik regelmatig bij verschillende organisaties binnen kijken. Verwonderd luister ik soms naar de manier waarop community deelnemers werken aan de realisatie van hun gemeenschappelijke droom of visie.

Zoals de bespreking van bijzondere redenen waarom men de community was begonnen; de uitdagingen die ze onderweg zijn tegengekomen. Maar ook de resultaten die zijn bereikt binnen de groep gebruikers en/of bezoekers van de CorporateSite website.

Kortom; de creativiteit waarmee onze relaties vorm geven aan hun community is gewoon een genot om te mogen meemaken.

Meestal merkt mijn omgeving niets van mijn persoonlijke ervaringen bij dit soort gesprekken. Maar een enkele keer slaat iemand gewoon de spijker op zijn kop. En die opmerking wil ik dan ook graag doorgeven.

Op de vraag of er randvoorwaarden zijn voor succesvol gedrag van gebruikers binnen een community, zei onlangs de ene collega tegen de ander: "De ander ontmoeten is ook een beetje jezelf beter leren kennen." Kort daarop vervolgde de uitleg dat je eigen manier van communiceren ook iets over je eigen ontwikkeling zegt.

"Hm,.. goed bezig", dacht ik.

Een fijne dag!

  
Reageer op dit item